HTC Desire telefon > HTC - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: HTC Desire telefon > 6 weboldal. Kategória leírása: HTC Desire telefonok vásárlása, tapasztalatok, tesztek, leírások. Vélemények HTC Desire telefonokról.

htc.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Teszt: mindenki őt akarja
Teszt: mindenki őt akarja
http://nonstopmobil.hu/htc-desire-teszt-mindenki-ot-akarja-20100421.html

Amikor ehhez az íráshoz készülődtünk, arra gondoltunk, hogy a lehető legegyszerűbb a dolgunk, hiszen tulajdonképpen a Google Nexus One-t tartjuk a kezünkben.

nonstopmobil.hu
A vágy nem titkos tárgya
A vágy nem titkos tárgya
http://mobilarena.hu/teszt/htc_desire_a_vagy_nem_titkos_targya/bevezeto_tart ...

A HTC története igazi sikersztorinak számít a telco üzletágban. Az egykori OEM beszállító (szolgáltatók számára, szolgáltatói márkanév alatt szállított telefonok) néhány éve úgy döntött, hogy saját néven, a HTC (korábban High Tech Computer Corporation) betűkből kirakott márkanév alatt lép piacra - bár az OEM vonal máig megmaradt, mostanra a saját márkanév alatt kiadott készülékek adják a termelés legnagyobb részét.

mobilarena.hu
Kipróbáltuk
Kipróbáltuk
http://www.hwsw.hu/hirek/46433/htc-desire-s-incredible-s-android-sense-kipro ...

A tavalyi év egyik androidos slágerterméke Magyarországon a HTC Desire volt. Mára mindhárom mobilszolgáltató kínálatában elérhető, s az akciós ajánlatokkal ezrével hordták haza az emberek, sőt, ha valaki most jut hozzá egyhez, még mindig őszintén örül neki.

www.hwsw.hu
HTC Desire 500 tok
HTC Desire 500 tok
http://www.tokcenter.hu/htc_112/htc_desire_500_478

A TokCenter.hu webáruházban prémium minőségű telefon tokok, tablet PC tokok és kiegészítők széles választékát találod. Ha nincs időd a gép előtt ülve rendelni webáruházunkból, akkor tedd meg útközben! Webáruházunk 100% okostelefon kompatibilis. Budapesten belül akár két óra alatt házhoz szállítjuk a megrendelt termékeket. Vidékre egy munkanapon belül szállítunk. Rendelj tőlünk gyorsan, könnyen a telefonodról! Ha kérdésed van a termékekkel vagy a kiszállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk munkatársai készségesen állnak rendelkezésedre hétköznaponként 10 és 19 óra között.

www.tokcenter.hu
HD kártyafüggetlen PDA telefon
HD kártyafüggetlen PDA telefon
http://www.edigital.hu/Mobiltelefon/HTC_Desire_HD_kartyafuggetlen_PDA_telefo ...

A HD intelligens zoom funkcióval van ellátva, amely automatikusan úgy méretezi át a szövegeket és a képeket, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a kijelzőre. A szupergyors 1 Ghz-es processzor pedig pillanatok alatt elkalauzol az online világban. Mert az internetnek köréd kell épülnie. Nem pedig fordítva.

www.edigital.hu
HTC Desire előrendelés
HTC Desire előrendelés
http://androidhungary.com/2010/03/aprilisban-indul-a-htc-domping-a-desire-es ...

Úgy tűnik, hogy hamarosan elindul a HTC telefonok áradata. Az Amazon német nyelvű oldalán már korábban elérhetővé tették a következő Google szupertelefonnak kinevezett HTC Desire előrendelését, melyet most az Amazon UK követett a sorban, ahol már olvasható a készülék pontos megjelenésének dátuma.

androidhungary.com
Oldal leírása
htc.wyw.hu: HTC katalógus. Htc mobiltelefonok. HTC Desire, Legend, HD, HD mini, Touch, Hero, Flyer, Cha Cha, Wildfire, Smart, Salsa. HTC szerviz, mobil bolt.
Gyűjteményünkben 123 válogatott HTC témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 123 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 527